Pagina's

zaterdag 2 juni 2018

Traiteur

Gisteren (vrijdag 01-06) kregen alle scholen waar onze traiteur levert even na 15 uur het bericht dat hij vanaf maandag 4 juni zijn activiteiten terug mag opstarten, maar nog NIET mag aanleveren IN SCHOLEN. 
Vele onderzoeken bevestigden ondertussen dat er bij onze traiteur, zowel op vlak van voedingsgoederen als op vlak van infrastructuur, materiaal en personeel NIETS NEGATIEFS werd gevonden.

Om alle risico's uit te sluiten en in ideale omstandigheden terug maaltijden aan de scholen te kunnen leveren, vraagt het Federaal Agentschap voor Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) dat alle scholen waar de traiteur levert een aantal voorafgaande maatregelen inzake voedselveiligheid en hygiƫne te nemen.

Pas na goedkeuring van het FAVV zullen er opnieuw warme maaltijden worden aangeleverd en dit ten vroegste vanaf donderdag 7 juni.  

Daarom vragen wij dat de kinderen maandag (en dinsdag) nog eens hun boterhammen meebrengen als ze die dag over de middag op school moeten blijven. Dinsdag 5 juni staat de zeedag gepland en brengen de kinderen sowieso hun lunchpakket mee. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten